Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

Повідомлення про зміни в керівному складі ПАТ «Універсал Банк»

01.02.2017 року Спостережною Радою ПАТ «Універсал Банк» було ухвалено рішення про призначення Ірини Олександрівни Старомінської на посаду Голови Правління ПАТ «Універсал Банк». Ірина Олександрівна вступає на посаду Голови Правління ПАТ «Універсал Банк» з моменту надання Національним Банком України письмової згоди на дане призначення. З 01 лютого 2017 року до дати вступу на посаду на Ірину Олександрівну покладено виконання обов’язків Голови Правління ПАТ «Універсал Банк».

Ірина Олександрівна має більш ніж 15-річний досвід роботи в банківському секторі, зокрема, в АКБ «Київ-Приват», АКБ «ТАС-Комерцбанк», АКБ «Європейський». З 2009 р. працювала в «Кредит Оптима Банк», в якому більш ніж п'ять років обіймала посаду Голови Правління. З квітня 2016 р. обіймала посаду Заступника Голови Правління в ТАСКОМБАНК, а  з 26.12.2016 року приєдналась до складу Правління ПАТ «Універсал Банк».

Також, відповідно до рішення Спостережної Ради, буде розширено склад Правління ПАТ «Універсал Банк». До складу оновленого Правління, окрім Ірини Олександрівни Старомінської, увійшли:

Олег Володимирович Остапець, Перший Заступник Голови Правління-Член Правління ПАТ «Універсал Банк», який має більш ніж 12-річний досвід роботи в банківській сфері. Зокрема, з 2011 по 2016 роки обіймав посаду Заступника Голови Правління ПАТ «Кредит Оптима Банк». Олег Володимирович приєднався до складу Правління ПАТ «Універсал Банк»  з 26.12.2016 р., а до цього обіймав посаду Директора інвестиційного департаменту АТ «ТАСКОМБАНК».

Іра Джемалівна Семенова, Заступник Голови Правління-Член Правління ПАТ «Універсал Банк», яка обіймає цю посаду з 26 грудня 2016 року.  Іра Джемалівна має більш ніж 10-річний досвід роботи в банківському секторі, зокрема, в ПАТ «Укрсоцбанк», ПАТ «Альфа Банк» та АТ «ТАСКОМБАНК». До призначення на посаду Заступника Голови Правління ПАТ «Універсал Банк» очолювала напрямок продажів продуктів клієнтам МСБ в АТ «ТАСКОМБАНК».

Роман Юрійович Гороховських, Заступник Голови Правління з корпоративного бізнесу-Член Правління ПАТ «Універсал Банк». Роман Юрійович має більш ніж 20-річний стаж роботи в банківській сфері та досвід роботи на керівних посадах в банках з 2002 р., зокрема, в ПУМБ, Swedbank та Deutsche Bank DBU. До команди ПАТ «Універсал Банк» Роман Юрійович приєднався в жовтні 2011 року в якості Директора департаменту по роботі з корпоративними клієнтами. А з січня 2012 року обіймає посаду Заступника Голови Правління з корпоративного бізнесу та є Членом Правління ПАТ «Універсал Банк».

Ольга Володимирівна Лугова, Заступник Голови Правління-Член Правління ПАТ «Універсал Банк».  Ольга Володимирівна має 15-річний стаж роботи в банківському секторі, зокрема, в АТ «Індустріально-Експортний Банк», АКБ «Райффайзенбанк Україна» та ПАТ «Альфа-Банк» (Україна). З 2009 року працює в ПАТ «Універсал Банк», з 2011 року обіймала посаду Директора департаменту по управлінню дебіторською заборгованістю ПАТ «Універсал Банк».

Ольга Вікторівна Алєксєєва, Директор департаменту комплаєнс-Член Правління ПАТ «Універсал Банк», яка обіймає цю посаду з 12 жовтня 2016 року. Ольга Вікторівна має 24-річний досвід роботи в банківському секторі, з них 11 років в АКБ «Ажіо» (в подальшому — SEB Bank). З 2007 року працює в ПАТ «Універсал Банк», з 2010 року обіймала посаду Директора департаменту комплаєнс ПАТ «Універсал Банк».

Андрій Ярославович Звізло, Директор департаменту продуктів роздрібного бізнесу та транзакційного банкінгу-Член Правління ПАТ «Універсал Банк». Андрій Ярославович має більш ніж 14-річний досвід роботи в банківській сфері, зокрема, в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль». З 2008 року працює в ПАТ «Універсал Банк», з 2015 року обіймав посаду Директора департаменту продуктів роздрібного бізнесу та транзакційного банкінгу ПАТ «Універсал Банк».

Юлія Анатоліївна Мороз, Директор департаменту мережі відділень-Член Правління ПАТ «Універсал Банк», яка має 17-річний стаж роботи в банківському секторі, зокрема, в ПАТ «Райффайзен Банк Аваль» та ПАТ «ІНГ Банк Україна». З 2011 року працює в ПАТ «Універсал Банк», з 2013 року обіймала посаду Директора департаменту мережі відділень ПАТ «Універсал Банк».