Безкоштовно по Україні 0 800 300 200

HRD Universal Bank Світлана Макушинська виступила на офлайн-конференції для HR та рекрутерів від HURMA System

Наша директорка департаменту по роботі з персоналом Світлана Макушинська вразила нас своїм виступом на офлайн-конференції для HR та рекрутерів від HURMA System, яка відбулася 21 березня! Тема її доповіді "Система дистанційного навчання - простір підтримки команди" розкрила ключові аспекти, які визначають успішність таких систем у сучасних умовах.

Світлана поділилася не лише історією переходу на нову систему дистанційного навчання, а й детально описала перші враження та виклики, з якими стикнулася команда під час її впровадження.

Особливу увагу приділено оптимізації та удосконаленню процесу навчання, а також розширенню можливостей системи під час пандемії.

Наша HRD обговорила роль системи навчання у підтримці адаптації до віддаленої роботи та поділилася планами для її подальшого розвитку з урахуванням потреб сучасного ринку праці. Нова система  дистанційного навчання доступна з будь-якого гаджета, що полегшує процес навчання.

Спільно з командою, Світлана реалізувала низку інноваційних функціональностей, зокрема, гейміфікацію, яка стала важливим інструментом для залучення та мотивації працівників до навчання.

Цей виступ  підкреслив  нашу здатність до інновацій та відкритість до змін. Дякуємо Світлані та всій команді за відмінну роботу та надихаючий досвід!